Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε και να την ανανεώσετε πριν λήξει.
Ακύρωση
- Μεταβείτε στην περιοχή Συνδρομή του λογαριασμού σας και ανοίξτε την Διαχείριση συνδρομής.
- Επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής και επιβεβαιώστε.

Η συνδρομή σας παραμένει ενεργή μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης — διατηρείτε τις επί πληρωμή λειτουργίες σας μέχρι τότε. Μετά από αυτή την ημερομηνία, ο λογαριασμός σας επιστρέφει στο δωρεάν σχέδιο.
Τι συμβαίνει αφού λήξει
Όταν μεταβείτε στο δωρεάν σχέδιο, οτιδήποτε υπερβαίνει τα δωρεάν όρια γίνεται κλειδωμένο:
- Οι ηλεκτρονικές ετικέτες πέρα από το δωρεάν όριο κλειδώνονται (οι νεότερες πρώτες) και σταματούν να είναι ανιχνεύσιμες.
- Το ίδιο ισχύει για τις επιπλέον μάρκες και τα μέλη της ομάδας.
Η επανεγγραφή αποκαθιστά την πρόσβαση και ξεκλειδώνει τις ετικέτες σας (οι παλαιότερες πρώτες) καθώς επανέρχεται η χωρητικότητα.
Επανενεργοποίηση
Αν ακυρώσατε αλλά η περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα, μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας από την ίδια περιοχή Συνδρομής για να τη διατηρήσετε σε ισχύ χωρίς διακοπή.